Φωτιεσ Ηλεια / 0cy1napaahavrm / Στην ηλεία η εικόνα προκαλεί θλίψη:. Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι κάτοικοι στο χωριό κλάδεος στην ηλεία. 7 πυρκαγιές σχεδόν ταυτόχρονα στην ηλεία. Νύχτα αγωνίας σε ηλεία, μεσσηνία και εύβοια. Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία. Το χωριό καυκανιά δεν κατάφερε να γλιτώσει από το μένος της πυρκαγιάς.

Αντιμέτωπη με την πύρινη λαίλαπα βρίσκεται για μια ακόμη φορά η ηλεία με την αρχαία ολυμπία, το μοναδικό αυτό αρχαιολογικό μνημείο, να κινδυνεύει από τις φλόγες. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Συγκλονιστικές εικόνες από την φωτιά στην ηλεία και την αρχαία ολυμπία με σπίτι να έχει παραδοθεί στις φλόγες και απλούς κατοίκους να προσπαθούν να βοηθήσουν. Εντολή εκκένωσης της αρχαίας ολυμπίας. Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή κακοτάρι ηλείας.

T3lt72ceqgoogm
T3lt72ceqgoogm from i1.prth.gr
Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Μας στέλνεις την αγγελία σου ή την γράφεις μόνος σου, την βλέπουν χιλιάδες μέλη μας.έτσι σε. Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι κάτοικοι στο χωριό κλάδεος στην ηλεία. 7 πυρκαγιές σχεδόν ταυτόχρονα στην ηλεία. Το χωριό καυκανιά δεν κατάφερε να γλιτώσει από το μένος της πυρκαγιάς. Στην ηλεία η εικόνα προκαλεί θλίψη: Στις φλόγες η περιοχή της κορυφής. «ήμασταν εγκλωβισμένοι για 1,5 ώρα».

Η φωτιά πλησιάζει απειλητικά σπίτι στο χελιδόνι.

Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στην αρχαία ολυμπία. Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι κάτοικοι στο χωριό κλάδεος στην ηλεία. «ήμασταν εγκλωβισμένοι για 1,5 ώρα». Το χωριό καυκανιά δεν κατάφερε να γλιτώσει από το μένος της πυρκαγιάς. Μας στέλνεις την αγγελία σου ή την γράφεις μόνος σου, την βλέπουν χιλιάδες μέλη μας.έτσι σε. Στην ηλεία ο μητσοτάκης, στην εύβοια ο τσίπρας. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Στην ηλεία η εικόνα προκαλεί θλίψη: Στις φλόγες η περιοχή της κορυφής. Εντονες υποψίες για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού στις πυρκαγιές στην ηλεία, έχουν ο αντιπεριφερειάρχης της περιοχής, βασίλης γιαννόπουλος, αλλά και οι αρχές της ελ.ασ. Μπορεί οι φλόγες να πλησίαζαν απειλητικά. Απο τις φωτιές στην ηλεια το 2007 και απο τις οποίες δεν γλύτωσε ουτε το χωριό μας,σας παραθέτω κάποια video και κάποιες φωτογραφίες για να δείτε την κόλαση που πραγματικά επικράτησε εκείνες. Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην.

Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο στην αρχαία ολυμπία. Στην ηλεία ο μητσοτάκης, στην εύβοια ο τσίπρας. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. «ήμασταν εγκλωβισμένοι για 1,5 ώρα». Πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε αργά το.

Mjeyrvd8uzavdm
Mjeyrvd8uzavdm from eretikos.gr
Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στην αρχαία ολυμπία. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Οι φλόγες είναι ένα χιλιόμετρο από το μουσείο της αρχαίας ολυμπίας. «ήμασταν εγκλωβισμένοι για 1,5 ώρα». Στην περιοχή βρίσκεται από το απόγευμα ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης. Η φωτιά πλησιάζει απειλητικά σπίτι στο χελιδόνι. Απο τις φωτιές στην ηλεια το 2007 και απο τις οποίες δεν γλύτωσε ουτε το χωριό μας,σας παραθέτω κάποια video και κάποιες φωτογραφίες για να δείτε την κόλαση που πραγματικά επικράτησε εκείνες.

7 πυρκαγιές σχεδόν ταυτόχρονα στην ηλεία.

Μέσα στις ώρες πανικού που έζησαν οι κάτοικοι στην ηλεία, δε θα μπορούσαν να αφήσουν απροστάτευτα τα ζώα τους. Φωτιά στη σαμοθράκη/ © αρχειο/intime news/τζαμαροσ παναγιωτησ. Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή κακοτάρι ηλείας. «ήμασταν εγκλωβισμένοι για 1,5 ώρα». Απο τις φωτιές στην ηλεια το 2007 και απο τις οποίες δεν γλύτωσε ουτε το χωριό μας,σας παραθέτω κάποια video και κάποιες φωτογραφίες για να δείτε την κόλαση που πραγματικά επικράτησε εκείνες. Δημοφιλεισ ειδησεισ τωρα live blog: Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι κάτοικοι στο χωριό κλάδεος στην ηλεία. Εντολή εκκένωσης της αρχαίας ολυμπίας. Συγκλονιστικές εικόνες από την φωτιά στην ηλεία και την αρχαία ολυμπία με σπίτι να έχει παραδοθεί στις φλόγες και απλούς κατοίκους να προσπαθούν να βοηθήσουν. Στις φλόγες η περιοχή της κορυφής. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία νέα φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση της. Νύχτα αγωνίας σε ηλεία, μεσσηνία και εύβοια.

Αντιμέτωπη με την πύρινη λαίλαπα βρίσκεται για μια ακόμη φορά η ηλεία με την αρχαία ολυμπία, το μοναδικό αυτό αρχαιολογικό μνημείο, να κινδυνεύει από τις φλόγες. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία νέα φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση της. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Στην περιοχή βρίσκεται από το απόγευμα ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης. Το χωριό καυκανιά δεν κατάφερε να γλιτώσει από το μένος της πυρκαγιάς.

Hleia To Xroniko Ths Mayrhs Paraskeyhs Toy 2007 Fwto Ilia24 Gr
Hleia To Xroniko Ths Mayrhs Paraskeyhs Toy 2007 Fwto Ilia24 Gr from ilia24.gr
Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι κάτοικοι στο χωριό κλάδεος στην ηλεία. Στην ηλεία ο μητσοτάκης, στην εύβοια ο τσίπρας. Συγκλονιστικές εικόνες από την φωτιά στην ηλεία και την αρχαία ολυμπία με σπίτι να έχει παραδοθεί στις φλόγες και απλούς κατοίκους να προσπαθούν να βοηθήσουν. Στην ηλεία η εικόνα προκαλεί θλίψη: Φωτιά στη σαμοθράκη/ © αρχειο/intime news/τζαμαροσ παναγιωτησ. Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία. Μπορεί οι φλόγες να πλησίαζαν απειλητικά. Αντιμέτωπη με την πύρινη λαίλαπα βρίσκεται για μια ακόμη φορά η ηλεία με την αρχαία ολυμπία, το μοναδικό αυτό αρχαιολογικό μνημείο, να κινδυνεύει από τις φλόγες.

7 πυρκαγιές σχεδόν ταυτόχρονα στην ηλεία.

«ήμασταν εγκλωβισμένοι για 1,5 ώρα». Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία. Απο τις φωτιές στην ηλεια το 2007 και απο τις οποίες δεν γλύτωσε ουτε το χωριό μας,σας παραθέτω κάποια video και κάποιες φωτογραφίες για να δείτε την κόλαση που πραγματικά επικράτησε εκείνες. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Το χωριό καυκανιά δεν κατάφερε να γλιτώσει από το μένος της πυρκαγιάς. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Εντολή να εκκενωθούν προληπτικά η αρχαία ολυμπία και η κοινότητα μιράκα, έδωσε το απόγευμα της τετάρτης η πυροσβεστική. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Σπίτια, χωράφια, περιουσίες και ζώα, κάηκαν. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία νέα φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση της. Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στην αρχαία ολυμπία. Νύχτα αγωνίας σε ηλεία, μεσσηνία και εύβοια. Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι κάτοικοι στο χωριό κλάδεος στην ηλεία.